Skip links
studio

ArhitekturaProjektovanjeKonsulting

Naš pristup je utemeljen na dugogodišnjem radnom iskustvu zaposlenih u PLAN M1, gde se kreira planska dokumentacija, projektna dokumentacija i širok spektar konsultantskih usluga koje se odnose na pravne propise vezane za izgradnju objekata.

Usluge
Uvjereni smo da je inovacija ključ za izgradnju bolje budućnosti.
5.00
Google Maps Recenzije
5/5
Koncept

PLAN M1, u kojem zaposleni sa dugogodišnjim radnim iskustvom izrađuju plansku dokumentaciju, projektnu dokumentaciju i širok spektar konsultantskih usluga vezanih za zakonsku regulativu vezanu za izgradnju objekata.

Proces

Gradimo budućnost.

01

/ Analiza

Urbanistički dizajn objedinjuje mnoge niti stvaranja prostora, zaštite životne sredine, društvene pravičnosti i ekonomske održivosti u stvaranju mjesta sa posebnom ljepotom i identitetom.

02

/ Skica

Kroz jedinstvenu kombinaciju inžinjerstva, gradnje i dizajnerskih disciplina i ekspertize, PLAN M1 pruža infrastrukturna rješenja svjetske klase klijentima i zainteresovanim stranama u širokom spektru industrijskih sektora.

03

/ Koncept

Još od 1980-ih, polje arhitekture postalo je multidisciplinarno sa specijalizacijama za svaku oblast. Kroz jedinstvenu kombinaciju inžinjerstva, gradnje i dizajnerskih disciplina i ekspertize, PLAN M1 stvara arhitektonske koncepte, stručne konsultacije i efikasne promete nekretnina.

04

/ Ponuda

Plan M1 pruža holistički razvoj i podršku zaposlenima s ciljem da budemo poslodavac prvog izbora u našim sektorima. Kako je kompleksnost građevina počela da se povećava, polje arhitekture postalo je multidisciplinarno. Kroz jedinstvenu kombinaciju inžinjerstva, gradnje i dizajna.

unikatna priča

Kroz jedinstvenu kombinaciju inžinjerstva, konstrukcije i dizajna

Architecture Team_

— meet the team
Alex Martinez

Alex Martinez

Villa Architect
Alex Martinez

Alex Martinez

Villa Architect
Alex Martinez

Alex Martinez

Villa Architect
20+
Projects behind our back. Urban design draws together the many strands of place-making,
40%
Average. Urban design draws together the many strands of place-making, environmental
1m+
Investment. Urban design draws together the many strands of place-making, environmental
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva.
Explore
Drag