Skip links
Usluge

Gradimo ZAJEDNO.

Bez obzira da li se radi o stambenim, komercijalnim ili javnim objektima, angažovani smo na pružanju rješenja koja su inovativna, održiva i prilagođena lokalnom kontekstu.

20
Godina iskustva
Naša vizija

Izvan konvencionalnih ideja.

Naša vizija je oblikovati svijet oko nas kroz inovativne arhitektonske koncepte, strucne konsultacije i efikasan promet nekretnina.

Sa bogatim iskustvom u oblasti arhitekture, naš tim kreira funkcionalne i estetski privlačne projekte koji zadovoljavaju potrebe i želje naših klijenata.

1. Projektovanje

Razvoj

Projekatne Dokumentacije.

Razvoj projekatne dokumentacije obuhvata nekoliko ključnih faza koje su esencijalne za uspešnu realizaciju arhitektonskih i dizajnerskih projekata enterijera. Ove faze osiguravaju da dizajn ispunjava regulatorne standarde, funkcionalnost i estetsku privlačnost.

2. Konsultovanje

Naša —

Konsultantska Divizija.

Naša konsultantska divizija pruža stručne savjete i analize koje pomažu klijentima da donose informisane odluke o svojim investicijama u nekretnine. Bez obzira na fazu projekta, od početnog planiranja do realizacije, mi smo tu da vam pružimo podršku i usmjerimo vas ka najboljim mogućim rešenjima.

3. Promet Nekretnina

Naša uloga —

Na Tržištu.

Kada je u pitanju promet nekretnina, naša firma djeluje kao most između prodavca i kupaca, pomažući da se ostvari uspješna trgovina uz poštovanje interesa svih strana. Naša mreža i iskustvo omogućavaju nam da efikasno povežemo vlasnike nekretnina sa potencijalnim kupcima ili zakupcima, uz pružanje podrške tokom cijelog procesa.

Imate projekat na umu?
Ne ustručavajte se javiti se.

Tražite saradnju?
Kontaktirajte nas
Zainteresovan sam
za zajedniči rad
+382 69 090 716
Imate projekat na umu?
Pošaljite poruku.
info.plan.m1@gmail.com

Voljeli bismo da sarađujemo na izgradnji

Nevjerovatnih Građevina.Unutrašnjeg Dizajna.Gradskih Znamenitosti.

Dizajn interijera je umjetnost i vještina poboljšanja interijera.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva.
Explore
Drag